Davies House

Residential

Condition: construido
Location: Lecrin Valley, Granada (España)

Renovation Project of a three story, single-family detached house with partial demolition of the existing structure. Given the small dimensions of the floor plan, its irregular geometry, and an existing side patio, the design is organized around a new central stairwell that is lit from the side along its full length which on the ground floor living spaces offers access, kitchen, and living/dining room with chimney and in the upper floors, bedrooms and terraces. Voluminous open spaces with detailed brick and slanted tiled ceilings characterize the space.
Project Integral renovation dwelling
Project Integral renovation dwelling
Project Integral renovation dwelling
Project Integral renovation dwelling
Project Integral renovation dwelling
Project Integral renovation dwelling
Project Integral renovation dwelling
Project Integral renovation dwelling